Academia Oamenilor de Știință din România

AcasăPROGRAMESPRIJINIREA ACTIVITĂŢII TINERILOR CERCETĂTORI

SPRIJINIREA ACTIVITĂŢII TINERILOR CERCETĂTORI

Academia Oamenilor de Știință din România lansează, începând din luna martie 2023, programul „TRIBUNA TINERILOR OAMENI DE ȘTIINȚĂ”. Manifestarea se va organiza lunar la sediul AOSR.

Conștientă de faptul că tinerele generații reprezintă viitorul, că viitorul României va fi modelat de către acestea, AOSR acordă, în mod programatic, o atenție prioritară tinerilor. În baza acestei viziuni, AOSR dezvoltă punți de dialog cu tinerii, îi susține în aspirațiile lor, îi încurajează să participe la activități și manifestări științifice, le dedică programe și proiecte în domeniul cercetării.

Un program emblematic al AOSR îl reprezintă Competiția anuală de proiecte pentru tinerii cercetători, în cadrul căreia cele mai bune proiecte, selectate în urma procesului de evaluare, sunt finanțate prin granturi de cercetare.

AOSR pledează pentru susținerea la nivel național a tinerilor cu potențial științific prin politici și măsuri proiectate pentru a le crea condiții propice integrării în activități de cercetare competitivă, care să participe la procesul general de dezvoltare a țării în Uniunea Europeană și în lume în Era Cunoașterii.

Vă invităm să accesaţi PROIECTELE DE CERCETARE ale Academiei Oamenilor de Ştiinţă din România.

Documente

AOSR – VIZIBILITATE INTERNAȚIONALĂ

MEMBRI

RAPORT AOSR

CĂRȚI MEMBRI AOSR

MANIFESTĂRI AOSR

AGORA