Academia Oamenilor de Știință din România

AcasăPROGRAMEDEZBATERI AOSR

DEZBATERI AOSR

Proiectul „DEZBATERILE AOSR”, inițiat de Academia Oamenilor de Știință din România în anul 2017, constă într-o serie de întâlniri și discuții, care reunesc responsabili politici, factori de decizie, personalități ale științei și culturii, reprezentanți ai mediilor academice și educaționale, cercetători, experți, doctoranzi, studenți, membri ai societății civile etc. pe teme de interes prioritar pentru România de azi și pentru viitorul țării.

Prin Proiectul „Dezbaterile AOSR”, instituția organizatoare realizează o agora a personalităților vieții publice și academice, a reprezentanților societății românești în diversitatea ei, un spațiu al dialogului pe teme majore, al ideilor și soluțiilor și, nu în ultimul rând, un cadru al dialogului între generații.

Obiectivul fundamental al Proiectului îl reprezintă constituirea unui for academic, științific, cultural și civic în cadrul căruia să fie identificate și promovate soluții pentru dezvoltarea și afirmarea României în Uniunea Europeană și în lume.  

Vă invităm să accesaţi tematicile tratate la DEZBATERILE AOSR.

Documente

Articolul precedent
Articolul următor

AOSR – VIZIBILITATE INTERNAȚIONALĂ

MEMBRI

RAPORT AOSR

CĂRȚI MEMBRI AOSR

MANIFESTĂRI AOSR

AGORA