Valențele feminității


ACCESAŢI
AICI CONFERINŢELE VALENŢELE FEMINITĂŢII

ACADEMIA OAMENILOR DE ȘTIINȚĂ DIN ROMÂNIA organizează seria de conferințe lunare Valențele Feminității

La conferință sunt invitate doamne cu realizări în domeniile: știință, cercetare, creație, artă, inovare, life style, business, dezvoltare personală

Deschiderea seriei de conferințe a avut loc la data de 31 ianuarie 2018, orele 16:00, la sediului Academiei Oamenilor de Știință din România – Sala „Drepturile Omului”, Splaiul Independenței nr. 54, sector 5, București.

„Valențele Feminității”, proiect al Academiei Oamenilor de Știință din România, reprezintă o serie de conferințe dedicate femeii și statutului ei în lumea de azi. Situate sub egida principiilor și valorilor fondatoare ale umanismului contemporan, conferințele promovează rolul fundamental al femeii în societatea de azi și de mâine.

Abordările conceptuale sunt însoțite de exemple de succes, prin femei care au obținut performanțe în domeniile lor de activitate și care, astfel, pot constitui repere, modele de reușită și surse de inspirație.

Conferințele sunt susținute de personalități din știință, cercetare, educație, cultură, business, dezvoltare personală etc. într-un cadru de elită al dialogului și schimbului de idei.

Desfășurate la nivel academic, Conferințele „Valențele Feminității” reprezintă o pledoarie pentru valoare și merit, pentru educație, respect, echitate și empatie, pentru comuniune de idei și de aspirații și armonie socială, într-o viziune de esență europeană, deschisă spre viitor.