Academia Oamenilor de Știință din România

AcasăEvenimentePropunere de cercetare pentru convergenţa dintre industriile IT&Telecom şi Energie din România

Propunere de cercetare pentru convergenţa dintre industriile IT&Telecom şi Energie din România

D.na Prof. univ. dr. ing. Doina BanciuVicepreşedinte AOSR, a fost invitată să participe ca VIP Speaker la Conferinţa virtuală  Liberalizarea & Portabilitatea – Telecom vs. Energie & Gaze”, din 4 februarie, organizată de către Digital Transformation Council, Revista COMUNICAȚII Mobile și TelecomTV.ro.

Aceasta a subliniat că este necesară realizarea unui studiu complex privind convergenţa dintre industriile de Comunicații, IT şi cea de Energie din România, în cadrul căruia să fie tratate într-o abordare sistemică implicațiile tehnologice, economice, sociale şi de securitate. Acest studiu poate să stea la baza deciziilor în problemele comune legate de noua convergenţă dintre Energie şi Comunicații & IT, mai ales în criza cu care se confruntă în prezent ţara noastră.

Ambele domenii vehiculează resurse financiare importante și cred că o cercetare profundă ar putea fi benefică atât Comunicațiilor, cât și Energiei, dar mai ales cetățenilor., a subliniat d.na Prof. univ. dr. ing. Doina Banciu în cadrul conferinţei maraton de aproape 7 ore. Evenimentul major al acestui început de an a fost urmărit în primele 72 de ore de la lansare de peste 100.000 de utilizatori ai Zoom, Youtube, LinkedIn, Facebook, Twitter, portalul industriei de Comunicaţii www.comunic.rowww.telecomTV.ro şi alte 30 de website-uri partenere care au preluat fluxul streaming.

Documente

AOSR – VIZIBILITATE INTERNAȚIONALĂ

MEMBRI

RAPORT AOSR

CĂRȚI MEMBRI AOSR

MANIFESTĂRI AOSR

AGORA