Academia Oamenilor de Știință din România

AcasăEvenimenteConferința internațională “Provocări ale dreptului afacerilor în mileniul al treilea”, ediția a...

Conferința internațională “Provocări ale dreptului afacerilor în mileniul al treilea”, ediția a XIII-a

Societatea de Științe Juridice și Administrative, în parteneriat cu Academia Oamenilor de Știință din România, organizează în data de 17 noiembrie 2023 conferința internațională “PROVOCĂRI ALE DREPTULUI AFACERILOR ÎN MILENIUL AL TREILEA”.

Conferința este indexată în Conference Proceedings Citation Index – Clarivate Analytics (Thomson Reuters) din 2013.

SECTIUNI:
I. Drept public. Pentru tematica orientativă clic aici.
II. Drept privat. Pentru tematica orientativă clic aici.
III. Dreptul Uniunii Europene. Drept internațional. Pentru tematica orientativă clic aici.

Conferinta este o platformă de dezbateri juridice care examinează dezvoltările recente și perspectivele de evoluție ale mediului internațional de afaceri. Conferința își deschide porțile către persoane provenind din diferite țări, din mediul universitar juridic și din rândul practicienilor dreptului, încurajând susținerea atât a lucrărilor de interes internațional având ca obiect dreptul comparat, dreptul Uniunii Europene, dreptul comerțului internațional, dreptul public internațional, cât și a lucrărilor care să reliefeze particularitățile dreptului national.

La conferință se pot înscrie atât persoane care doresc să susțină o lucrare științifică, cât și persoane care doresc doar să audieze dezbaterile. Toate lucrările susținute în cadrul Conferinței se vor regăsi într-una din publicațiile Conferinței.
REVISTA JURIDICAL TRIBUNE – TRIBUNA JURIDICĂ ESTE PARTENER AL CONFERINȚEI. ACEASTA ESTE SINGURA REVISTĂ DE ȘTIINȚE JURIDICE DIN ROMÂNIA INDEXATĂ ÎN WEB OF SCIENCE – CLARIVATE ANALYTICS (THOMSON REUTERS) ȘI ÎN SCOPUS.

Autorii pot beneficia de serviciul de traducere în limba engleză a lucrării înscrise la conferință. Pentru detalii clic aici.

Conferința se va desfășura online pe Zoom.

Documente

AOSR – VIZIBILITATE INTERNAȚIONALĂ

MEMBRI

RAPORT AOSR

CĂRȚI MEMBRI AOSR

MANIFESTĂRI AOSR

AGORA