Academia Oamenilor de Știință din România

AcasăEvenimenteWorkshop ”Bune practici pentru studenții doctoranzi, post-doctoranzi și tineri cercetători”

Workshop ”Bune practici pentru studenții doctoranzi, post-doctoranzi și tineri cercetători”

Avem deosebita onoare de a vă invita să participați la workshop-ul ”Bune practici pentru studenții doctoranzi, post-doctoranzi și  tineri cercetători”, organizat sub egida Universității Naționale de Știință și Tehnologie Politehnica București și a Academiei Oamenilor de Știință din România, în cadrul proiectului „Pregătirea doctoranzilor și cercetătorilor postdoctorat în vederea dobândirii de competențe de cercetare aplicativă – SMART”, cod MySMIS 153734 (co-finanțat prin Programul Operațional Capital Uman) de către Universitatea POLITEHNICA din București, în parteneriat cu Asociația Energy Policy Group.

Evenimentul se va desfășura on-line, în data de 26.07.2023, începând cu ora 16:00, prin intermediul platformei Microsoft Teams.

Prin intermediul acestui workshop ne propunem să creăm un cadru pentru dialog și colaborare între cercetători de la mai multe universități și institute de cercetare, facilitând astfel posibile colaborări viitoare de anvergură care ar putea contribui la creșterea vizibilității și impactului internațional al rezultatelor cercetării românești în domeniile de cercetare vizate în cadrul proiectului.

Vă rugăm să ne confirmați disponibilitatea dumneavoastră privind participarea la acest eveniment. Cu speranța că vă veți putea alătura evenimentului nostru, așteptăm cu mare interes răspunsul dumneavoastră.

Cu deosebită considerație,

Moderatori workshop:
Prof. univ. dr. ing. Augustin SEMENESCU
Prof. univ. dr. ing. Valentin NĂVRĂPESCU
Prof. univ. dr. ing. Lucian Ionel CIOCA

Persoană de contact:
Mihaela TOMA
e-mail: mihaela.toma@upb.ro
+4021 402 92 56

Documente

AOSR – VIZIBILITATE INTERNAȚIONALĂ

MEMBRI

RAPORT AOSR

CĂRȚI MEMBRI AOSR

MANIFESTĂRI AOSR

AGORA