Academia Oamenilor de Știință din România

AcasăEvenimenteStrategia resurselor umane: provocări şi perspective

Strategia resurselor umane: provocări şi perspective

În data de 22 februarie 2022, în cadrul Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu, s-a desfăşurat workshop-ul intitulat Strategia resurselor umane: provocări şi perspective. Au participat sudenţi, doctoranzi, cadre didactice şi angajatori. În ultimii 2 ani în activitatea economică a companiilor au avut lor transformări majore, în contextul pandemie de COVID-19, unele fiind ireversibile, iar altele aducând beneficii.

Programul de lucru flexibil şi munca de la distanţă au fost dezbătute, ca o reacţie la starea de incertitudine din economie. În acest context, sănătatea angajaţilor a fost o prioritate pentru managementul companiilor. Companiile au încercat să asigure o cultura organizaţională adaptată muncii în mediul virtual, bazată pe anumite principii şi valori.

În aceste condiţii se modifică strategia de recrutare, selecţie, primire, integrare, respectiv stategia de management al securităţii şi sănătăţii în muncă. Workshop-ul s-a desfăşurab sub înaltul patronaj al Academiei Oamenilor de Ştiinţă din România, Comisia pentru Securitate şi Sănătate în Muncă, având parteneri Fundaţia Academia Ardeleană şi ifm efector s.r.l.

 

Documente

AOSR – VIZIBILITATE INTERNAȚIONALĂ

MEMBRI

RAPORT AOSR

CĂRȚI MEMBRI AOSR

MANIFESTĂRI AOSR

AGORA