Academia Oamenilor de Știință din România

AcasăEvenimenteȘtiință și religie - convergențe

Știință și religie – convergențe

Vineri, 28.04.2023, Academia Oamenilor de Știință din România în colaborare cu Universitatea ”Andrei Șaguna” din Constanța, organizează masa rotundă cu tema ”Știință și religie – convergențe”.

Dezbaterile sunt moderate de doamna prof.univ.dr.ing. Ecaterina Andronescu, membru titular fondator al Academiei Oamenilor de Știință din România și se desfășoară în Sala Senatului a Universității Andrei Șaguna din Constanța.

În cadrul mesei rotunde își exprimă opinii domnii prof.univ.dr.ing. Petru Andea, Secretar Științific al Academiei Oamenilor de Știință din România, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, domnul prof.univ.dr. Aurel Papari, Președintele Secției de Filosofie, Teologie și Psihologie a Academiei Oamenilor de Știință din România, domnul prof.univ.dr. Victor Ciupină, Președintele Filialei Constanța a Academiei Oamenilor de Știință din România.

La dezbaterile din cadrul mesei rotunde vor participa reprezentanți ai cultelor religioase din România, ai mediului academic, oameni de știință, înalte fețe bisericești, cadre didactice și studenți.

Documente

AOSR – VIZIBILITATE INTERNAȚIONALĂ

MEMBRI

RAPORT AOSR

CĂRȚI MEMBRI AOSR

MANIFESTĂRI AOSR

AGORA