Academia Oamenilor de Știință din România

AcasăEvenimenteSesiunea științifică a tinerilor cercetători din competiția AOSR-TEAMS ediția 2023-2024 și ediția...

Sesiunea științifică a tinerilor cercetători din competiția AOSR-TEAMS ediția 2023-2024 și ediția 2024-2025

Câștigătorii proiectelor de cercetare, ediția 2023-2024, finanțate prin competiție de către Academia Oamenilor de Știință din România, care au termen de predare a celei de-a treia etape, în luna iulie, sunt invitați să participe la Sesiunea științifică de prezentare a rezultatelor cercetărilor realizate în cadrul proiectelor câștigătoare.

Sesiunea științifică va avea loc în data de 5 iulie, a.c., începând cu ora 10:00, la sediul Academiei Oamenilor de Știință din România, din strada Ilfov, nr. 3, sector 5, București, în Sala Constantin Angelescu, etajul 1. Fiecare director de proiect sau un reprezentant din cadrul colectivului proiectului va prezenta rezultatele în format Power Point, timp de maxim 10 minute.

Câștigătorii proiectelor de cercetare, ediția 2024-2025, finanțate prin competiție de către Academia Oamenilor de Știință din România, care au termen de predare a primei etape, în luna iulie, sunt invitați să participe la Sesiunea științifică de prezentare a rezultatelor cercetărilor realizate în cadrul proiectelor câștigătoare.

Sesiunea științifică va avea loc în data de 5 iulie, a.c., începând cu ora 10:00, la sediul Academiei Oamenilor de Știință din România, din strada Ilfov, nr. 3, sector 5, București, în Sala de Consiliu, parter. Fiecare director de proiect sau un reprezentant din cadrul colectivului proiectului va prezenta rezultatele în format Power Point, timp de maxim 10 minute.

Prezența este obligatorie pentru a se putea asigura plata.

Toate rapoartele de etapă se vor trimite electronic în format pdf, până la data de 31 iulie, la adresa de email: mariabotezatu2002@yahoo.com, pentru a fi introduse pe pagina web a AOSR.

Documente

AOSR – VIZIBILITATE INTERNAȚIONALĂ

MEMBRI

RAPORT AOSR

CĂRȚI MEMBRI AOSR

MANIFESTĂRI AOSR

AGORA