Academia Oamenilor de Știință din România

AcasăEvenimenteFOTO Sesiunea științifică a tinerilor cercetători din competiția AOSR-TEAMS 2022-2023/2023-2024

FOTO Sesiunea științifică a tinerilor cercetători din competiția AOSR-TEAMS 2022-2023/2023-2024

Câștigătorii proiectelor de cercetare, ediția 2022-2023, finanțate prin competiție de către Academia Oamenilor de Știință din România, care au termen de predare a celei de-a treia etape, în luna iunie, sunt invitați să participe la Sesiunea științifică de prezentare a rezultatelor cercetărilor realizate în cadrul proiectelor câștigătoare.

Sesiunea științifică va avea loc în data de 7 iulie, a.c., începând cu ora 9:00, la sediul Academiei Oamenilor de Știință din România, din strada Ilfov, nr. 3, sector 5, București, în Sala Constantin Angelescu, etajul 1. Fiecare director de proiect sau un reprezentant din cadrul colectivului proiectului va prezenta rezultatele în format Power Point, timp de maxim 10 minute.

**********************************************************************************************
Câștigătorii proiectelor de cercetare, ediția 2023-2024, finanțate prin competiție de către Academia Oamenilor de Știință din România, care au termen de predare a primei etape, în luna iulie, sunt invitați să participe la Sesiunea științifică de prezentare a rezultatelor cercetărilor realizate în cadrul proiectelor căștigătoare.

Sesiunea științifică va avea loc în data de 7 iulie, a.c., începând cu ora 9:00, la sediul Academiei Oamenilor de Știință din România, din strada Ilfov, nr. 3, sector 5, București, în Sala de Consiliu, parter. Fiecare director de proiect sau un reprezentant din cadrul colectivului proiectului va prezenta rezultatele în format Power Point, timp de maxim 10 minute.

Prezența este obligatorie pentru a se putea asigura plata.

Rapoartele celei de-a treia etape se vor trimite electronic în format pdf, până la data de 30 iunie, iar rapoartele primei etape se vor trimite electronic până la data de 31 iulie la adresa de email: mariabotezatu2002@yahoo.com, pentru a fi introduse pe pagina web a AOSR.

Documente

AOSR – VIZIBILITATE INTERNAȚIONALĂ

MEMBRI

RAPORT AOSR

CĂRȚI MEMBRI AOSR

MANIFESTĂRI AOSR

AGORA