Academia Oamenilor de Știință din România

AcasăEvenimenteSesiunea științifică a tinerilor cercetători din competiția AOSR-TEAMS 2022-2023/2023-2024

Sesiunea științifică a tinerilor cercetători din competiția AOSR-TEAMS 2022-2023/2023-2024

Câștigătorii proiectelor de cercetare, ediția 2022-2023, finanțate prin competiție de către Academia Oamenilor de Știință din România, care au termen de predare a celei de-a patra etape (finală), în luna decembrie 2023, sunt invitați să participe la Sesiunea științifică de prezentare a rezultatelor cercetărilor realizate în cadrul proiectelor câștigătoare.

Sesiunea științifică va avea loc în data de 27 noiembrie, a.c., începând cu ora 9:00, la sediul Academiei Oamenilor de Știință din România, din strada Ilfov, nr. 3, sector 5, București, în Sala Constantin Angelescu, etajul 1. Fiecare director de proiect sau un reprezentant din cadrul colectivului proiectului va prezenta rezultatele în format Power Point, timp de maxim 10 minute.

FOARTE IMPORTANT 

Rapoartele pentru etapa a patra se vor trimite electronic în format pdf până la data de 4 decembrie 2023 la adresa de  email: mariabotezatu2002@yahoo.com, pentru a fi introduse pe pagina web a AOSR.

**********************************************************************************************

Câștigătorii proiectelor de cercetare, ediția 2023-2024, finanțate prin competiție de către Academia Oamenilor de Știință din România, care au termen de predare a celei de-a doua etape, în luna decembrie 2023, sunt invitați să participe la Sesiunea științifică de prezentare a rezultatelor cercetărilor realizate în cadrul proiectelor câștigătoare.

Sesiunea științifică va avea loc în data de 27 noiembrie, a.c., începând cu ora 9:00, la sediul Academiei Oamenilor de Știință din România, din strada Ilfov, nr. 3, sector 5, București, în Sala de Consiliu, parter. Fiecare director de proiect sau un reprezentant din cadrul colectivului proiectului va prezenta rezultatele în format Power Point, timp de maxim 10 minute.

FOARTE IMPORTANT 

Rapoartele pentru etapa a doua se vor trimite electronic în format pdf până la data de 5 decembrie 2023, pentru a fi evaluate de Comisia de evaluare și introduse pe pagina web a AOSR,  la adresa de  email: mariabotezatu2002@yahoo.com

Prezența este obligatorie!

Documente

AOSR – VIZIBILITATE INTERNAȚIONALĂ

MEMBRI

RAPORT AOSR

CĂRȚI MEMBRI AOSR

MANIFESTĂRI AOSR

AGORA