Academia Oamenilor de Știință din România

AcasăEvenimenteConferința internațională de Drept al tehnologiilor financiare, spațiului cibernetic și inteligenței artificiale

Conferința internațională de Drept al tehnologiilor financiare, spațiului cibernetic și inteligenței artificiale

Societatea de Științe Juridice și Administrative în parteneriat cu Academia Oamenilor de Știință din România organizează în data de 22 martie 2024 a IV-a ediție a CONFERINŢEI INTERNAŢIONALE DE DREPT AL TEHNOLOGIILOR FINANCIARE, SPAȚIULUI CIBERNETIC ȘI INTELIGENȚEI ARTIFICIALE.
Conferința va avea loc online pe Zoom.

CONFERINȚĂ INDEXATĂ ÎN CONFERENCE PROCEEDINGS CITATION INDEX – CLARIVATE ANALYTICS (THOMSON REUTERS) DIN 2021

 SECŢIUNI:

 • I. Dreptul tehnologiilor financiare. Pentru tematica orientativă click aici.
 • II. Dreptul spațiului cibernetic și al inteligenței artificiale. Pentru tematica orientativă click aici.

  Inovația tehnologică este motorul remodelării economiei și transformării dreptului. Conferinţa este o platformă de dezbateri care examinează implicațiile juridice ale utilizării inteligenței artificiale și a dezvoltărilor recente din industria serviciilor financiare sub impactul noilor tehnologii digitale. Conferinţa îşi deschide porţile către persoane provenind din diferite ţări, din mediul universitar juridic și din rândul practicienilor dreptului, încurajând susţinerea atât a lucrărilor de interes internaţional având ca obiect dreptul tehnologiilor financiare, spațiului cibernetic și inteligenței artificiale, cât şi a lucrărilor care să reliefeze particularităţile dreptului intern în aceste domenii.

  La Conferință se pot înscrie atât persoane care doresc să susțină o lucrare științifică, cât și persoane care doresc doar să audieze dezbaterile.
  Organizatorii Conferinţei îi invită pe toţi cei interesaţi să participe în cadrul uneia din cele două secţiuni să completeze formularul de participare până la data de 14 martie 2024.
  Participanții au oportunitatea de a înscrie o a doua lucrare științifică plătind o taxă suplimentară. Pentru detalii click aici. 
  Toate lucrările susţinute în cadrul Conferinţei se vor regăsi într-una din publicațiile Conferinței. Pentru detalii despre publicațiile Conferinței click aici
  Autorii pot beneficia de serviciul de traducere în limba engleză a lucrării înscrise la conferință. Pentru detalii click aici.

Documente

AOSR – VIZIBILITATE INTERNAȚIONALĂ

MEMBRI

RAPORT AOSR

CĂRȚI MEMBRI AOSR

MANIFESTĂRI AOSR

AGORA