Academia Oamenilor de Știință din România

AcasăEvenimenteFOTO AOSR, premiată la Gala de excelență a Județului Dâmbovița, ediția 2023

FOTO AOSR, premiată la Gala de excelență a Județului Dâmbovița, ediția 2023

Academia Oamenilor de Știință din România (AOSR) a fost premiată, pe 31 mai 2023, de către Consiliul Județean Dâmbovița în cadrul “Galei de excelență a Județului Dâmbovița 2023” pentru contribuția la dezvoltarea județului. IPS Nifon, membru AOSR, a subliniat în deschiderea Galei implicarea mediului academic în dezvoltarea Județului.

Premiul a fost ridicat de către Președintele AOSR, prof. univ. dr. ing. Adrian Badea, care în alocuțiunea sa a prezentat un scurt istoric al Academiei, precum și colaborarea cu Universitatea Valahia Târgoviște și Consiliul Județean Dâmbovița. La festivitatea de premiere a participat și dna. Vicepreședinte AOSR, prof univ. dr. ing. Doina Banciu.

La Gala de excelență au participat senatori, deputați, Ministrul Culturii – Lucian Romașcanu, Ministrul Sănătății – Alexandru Rafila, precum și alți demnitari din administrația centrală, primari, consilieri și alte oficialități din administrația locală.

Regretatul Profesor Ion Cucui, președinte al filialei Târgoviște AOSR, a fost distins cu un premiu post mortem pentru întreaga sa activitate.

Documente

AOSR – VIZIBILITATE INTERNAȚIONALĂ

MEMBRI

RAPORT AOSR

CĂRȚI MEMBRI AOSR

MANIFESTĂRI AOSR

AGORA