Academia Oamenilor de Știință din România

AcasăVALENŢELE FEMINITĂŢIIAniversare Valenţele feminităţii - 5 ani de manifestări ştiinţifice lunare dedicate femeii

Aniversare Valenţele feminităţii – 5 ani de manifestări ştiinţifice lunare dedicate femeii

Academia Oamenilor de Ştiinţă din România, împreună cu partenerii Evenimentelor ştiinţifice VALENŢELE FEMINITĂŢII, au plăcerea de a vă invita, cu ocazia celebrării a 5 ani de manifestări ştiinţifice lunare dedicate femeii, la Evenimentul Aniversar pentru a celebra personalităţile feminine din ştiinţă, cercetare, educaţie, creaţie, artă, cultură, antreprenoriat, dezvoltare personală, tradiţie.

La evenimentul ştiinţific vor participa personalităţi ce au contribuit la realizarea celor 60 de conferinţe ştiinţifice naţionale, unde se vor conferi diplome de excelenţă pentru contribuţia în realizarea manifestărilor ştiinţifice.

Evenimentul aniversar va avea loc miercuri, 25.01.2023, ora 16:00, la Academia Oamenilor de Ştiinţă din România – str. llfov nr. 3, unde vă veţi bucura şi de momente speciale de muzică clasică, artă şi comunicare.

De-a lungul celor 5 ani de activitate au fost susținute 60 de conferințe naționale cu o participare de peste 140 de doamne și domnișoare din România afiliate la 65 de entități din țară și 21 de persoane din Europa afiliate la 22 de entități științifico-culturale din străinătate.

„Valențele Feminității” au derulat două conferințe naționale cu participare internațională, finanțate de Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării prin Agenția Națională de Cercetare Științifică: “Cercetare și educație pentru știință, tehnologie, inginerie și matematică” și “Centenarul științei românești în context european”.

În cadrul conferințelor „Valențele Feminității” au fost celebrate: Ziua Internațională a femeilor în știință, Ziua mondială a alimentației, Ziua pământului, Ziua internațională pentru eliminarea violenţei împotriva femeilor și s-au derulat două cursuri cu durata de două luni: Comunicare, Conectare, Influență John Maxwell Team și Legile Dezvoltării Personale.

Documente

AOSR – VIZIBILITATE INTERNAȚIONALĂ

MEMBRI

RAPORT AOSR

CĂRȚI MEMBRI AOSR

MANIFESTĂRI AOSR

AGORA